معرفی واحد تغذیه
این واحد با هدف تأمین غذای دانشجویان و نظارت علمی بر کیفیت و کمیت آن، مسئوليت تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی را بر عهده دارد. رزرو، شارژ و توزیع غذا در رستوران ها و خوابگاهها ازطریق سیستم اتوماسیون تغذیه وهمچنين بصورت اينترنتي انجام میپذیرد.
شرح وظایف
نظارت بر عملکرد اتوماسیون و واحد نظارت بر مواد غذایی
تهیه آمار پخت به صورت هفتگی و ابلاغ آن به پیمانکار و مدیریت دانشجویی
نظارت بر انجام صحیح کلیه امور وابسته به واحد تغذیه
تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکار طرف قرارداد
ارائه راهکاردرزمینه بهبودامور تغذیه در جهت بهبودشرایط